Under construction...

Könyvelőirodánk mikro-, kis- és közepes vállalkozásoknak nyújt komplex számviteli és adózási megoldásokat. Fő szolgáltatási területeink a teljes körű könyvelés, adótanácsadás, eseti adószakértői szolgáltatások, valamint bérszámfejtés és adóbevallás készítés. Ezek mellett az egyéb, vállalatvezetéshez kapcsolódó eseti és rendszeres adó-, számviteli és könyvelő szaktanácsadással is állunk ügyfeleink rendelkezésére. Társaságok mellett vállaljuk magánszemélyek adóbevallásainak elkészítését valamint adóhatósági bejelentkezéseket is.

Könyvelést, adótanácsadást és egyéb szolgáltatásokat külföldi társaságok, magánszemélyek részére angol nyelven is vállalunk. Partner ügyvédi irodánk közreműködésével cégalapításban, átalakulásban is segítséget nyújtunk.

Közgazdász diplomával, adótanácsadói, okleveles adószakértői, valamint mérlegképes könyvelői végzettséggel rendelkezünk, melyeken túlmenően kiemelten fontosnak tartjuk a folyamatos szakmai továbbképzést. Közel évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkezünk a számvitel, az adózás, a könyvelés, valamint a bérszámfejtés területén.

Kiemelten fontos számunkra, hogy ügyfeleink naprakész, megbízható, valós képet kapjanak vállalkozásuk vagyoni, pénzügyi és jövedelmi helyzetéről. Célunk, hogy bármilyen ügyviteli kérdés kapcsán felmerülő feladatot gyorsan és precízen, a határidők pontos betartásával ügyfeleink teljes megelégedésére végezzük.

Ha a fentiek felkeltették érdeklődését, és már működő, vagy most induló vállalkozásához könyvelőt, könyvelőirodát keres, hívjon minket.

Üdvözlettel: a Cont-Roll Pont Könyvelőiroda csapata